Windows újratelepítés után miért nem frissít a Windows Update?
A minap újratelepítettem a windowst a régi PC-men. Már rengetegszer telepítettem újra, de ilyet még sosem tapasztaltam..
A Windows Update nem tud frissíteni. Két különböző windowst próbáltam feltelepíteni, mindkettőnél ugyanaz történik. Amikor a frissítések keresésére kattintok a zöld csík elkezd közbejárni, de frissítést nem talál. Órákon keresztül ez folytatódik és nem jelenik meg a talált frissítések száma, semmi.
A windows loaderben is van egy update file, de az sem talál semmit.
A windows súgóban (google első találat) találtam egy hibakeresőt a windows update programban.. az sem segít a problémán..
Mi lehet a gond?
(régi összerakott gépről van szó. Esetleg a drivereket külön kellene frissítgetnem és utána? bár a driverek a windows update-től teljesen független kéne hogy legyen)
Valami tanács? Valakivel történt már hasonló?
Köszi előre is!!!
Első körben érdeklődd meg a loader készítőjén, hátha a nagy loadergetés közben elkefélt valamit!
Aztán akár megpróbálhatnál egy jogtiszta windowst is feltenni, mégis csak az az igazi.
A drivereket még szép, hogy fel kell tenni külön-külön, bár ahogy írtad valószínűleg ehhez a hibához nincs köze.
A k...va anyjukat, 3-4 nap várakozás után egyszer csak a semmiből előjött a sok frissítés.. Durva :D
A lényeg hogy sikerült.
Köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!