Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újratelepítés után nem észleli...

Újratelepítés után nem észleli a wifit a laptopom. Eszközkezelőben ezt látom felkijáltójelezve: Ethernet-vezérlő, Hálózati vezérlő, Ismeretlen eszköz. Mit kell letöltenem?

Figyelt kérdés
Toshiba Satellite C660D 17j, win7, 64bit

2015. nov. 3. 14:43
 1/7 Tengor ***** válasza:
A géphez való drivereket töltsd le a Toshiba oldaláról! Mindet, ne csak a hálózati kártyákét!
2015. nov. 3. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Idáig eljutottam én is, de az a kérdés, hogy mik tartoznak a hálózati kártyához,miket kell pontosan letöltenem?
2015. nov. 3. 14:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, félreolvastam, azt hittem azt írod, h mindet ne.

[link] de ha itt bejelölöm,hogy driver type: all,akkor nagyon sok mindent kiad.

2015. nov. 3. 14:55
 4/7 Tengor ***** válasza:

Chipset, VGA, kártya olvasó, LAN driver, Sound driver, Touchpad driver, Webcam, Wifi. Mindegyikből az amilyen a te gépedben pontosan van (VEN és DEV azonosítók segítenek) és a legfrissebb. Ezek az alap driverek.

Aztán ha még kell a sok hozzáadott csilli-villi, akkor azokat is fel lehet pakolászni.

2015. nov. 3. 15:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Ethernet vezérlő jobb egér gomb> Tulajdonságok> Részletek> Hardverazonosítóknál a VEN utáni szám a 10,és a 8136.

[link] beírtam ezt a 2 számot. Utána nem tudom mi a teendő :s [link]

2015. nov. 3. 15:31
 6/7 Tengor ***** válasza:
A VEN és DEV azonosítók 4 jegyűek, a 10 kevés.
2015. nov. 3. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Nos, most jutottam el odáig, hogy megint nekiüljek.

Eljutottam idáig: [link]

0x002B

Chip Number: 66318898888811ad

Chip Description: Atheros AR5B95

Notes: [link] Ezután mi a teendő?

2015. dec. 8. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!