Szerinted melyik a legjobb Linux Disztribúció egy átlag felhasználónak?
Ki az átlag?
Kezdőknek Ubuntu és leszármazottai, szerintem Linux Mint és az ElementaryOS a legletisztultabbak.
Egységsugarú Linux-gömböknek Debian vagy Arch Linux.
Aki most ismerkedik a Linux rendszerekkel, annak a Mint.
A telepítés után már készen kapsz mindent. Előre telepített böngésző, Office, médialejátszók, partíciószerkesztő, lemezíró, ismert kodekek...
Lényegében tényleg csak telepítened kell.
Én Ubuntuban nem szívesen dolgozom (Unity), Lubuntuban még kevésbé (bughalmaz), Kubuntu számomra hányinger, Ubuntu variánsok közül csak Xubuntu.
Attól függ , hogy definiáljuk az átlagfelhasználót. Ha a w$-os analfabétát értjük alatta akkor leginkább egyik sem.
Ha azt aki kezdő , de hajlandó tanulni , megismerni egy másik filozófiát más működéssel akkor Debian vagy Arch.
Linux kockáknak inkább Gentoo.
Szerintem Ipor Sircer csak némi szarkazmust próbált érzékeltetni...:)
Egy háttérkép miatt váltani eleve olyan lenne , mintha a saját jól berendezett házadat lecserélnéd egy másikra mondjuk egy falon lógó kép miatt.
.Nimrod.: Bár jelen esetben egyetértek veled.
De láttam már olyant hogy újra telepítette a gépét, csak azért mert véletlen letörölt egy alap rendszerbe integrált parancs ikont a startmenüből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!