Szerinted melyik a legjobb Linux Disztribúció egy átlag felhasználónak?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 21:51
1/21 anonim válasza:
Ubuntu és ennek variánsai (lubuntu, xubuntu, kubuntu, mint) sok dokumentáció van hozzá, népszerűek így ha van valami gond akkor gyorsan megoldást lehet találni.
4/21 Alain Delon válasza:
Ubuntu tapasztalatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7.. . Csak, hogy tudd, mibe vágsz bele ezzel a disztróval. Hogy melyik a legjobb? Kiderül, kinek, mi. Itt tájékozódhatsz, hogy mik vannak: [link] .
5/21 Tom Benko válasza:
Arch, Debian. Én mondjuk Archra vagyok.
6/21 anonim válasza:
(Tom Benko, te hogy ejted ki az Arch szót? Bocs az offért.)
7/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy a Debian-t mondjam-e mert most is azon gondolkodom hogy hogy indítsam el...
Egy átlag felhasználó már menekült volna vissza a Win-re szóval akkor inkább mondom a Xubuntu-t.
9/21 anonim válasza:
(Na tessék, én meg folyamatosan arh-nak ejtem. :D
Köszönöm!)
10/21 anonim válasza:
Az a legjobb,amelyik az átlag felhasználónak kézre áll. :)
Ezt az átlag felhasználó foglya eldönteni,ha kipróbál párat a disztrók közül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!