Mi a története a layers of fear -nek? Valaki elmagyarázná? Nem értem. 😓😓😟😟
Én az utolsó fejezet előtt járok most, szóval a végét nem tudom, de elmondom, mit tudok jelenleg.
Szóval volt ugye ez a festőfazon, aki a feleségével és a gyerekével élt egy házban. De valahogyan tűz ütött ki, miközben mi (szóval a festő) távol voltunk a háztól, de a feleségünk otthon volt, és korházba is vitték, később pedig tolókocsiba került (a gyermekrajzokból ez kiderül) . Feltehetően az arca is összeégett, mert ugye a szellemével összefutunk néha, és annak elég ronda az arca. Ezután új házba költözött a család, (valószínű ez az, ahol a játék játszódik). Ám a család nyilván megsínylette az anya esetét, és a festő is alkotói válságba került, ezért elkezdett masszívan alkoholizálni. Na ami ezután történt az eléggé ködös, valószínű a vége fogja feltárni mi is történt valójában, de nekem jelenleg az a tippem, hogy a festő kinyírta a feleségét és a gyerekét, sőt, talán még a saját lábát s ő vágta le, de ez csak tipp, szóval a végén valószínű kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!