Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Outlook Express leveleinek...

Outlook Express leveleinek tárolómappája csak helyi HDD lehet, mást nem lehet kijelölni. Hogyan tudnám megoldani, hogy a tárolómappa egy hálózati meghajtón lehessen?

Figyelt kérdés
Van egy biztonságos(-nak mondható) hálózati NAS-om, és ha a fenti lehetőség működne akkor nem kellene külön biztonsági mentést készítenem a levelek tárolómappájáról.

2016. febr. 9. 09:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kicsit tovább jutottam ... de még van hova fejlődnöm.

cmd

fsutil fsinfo volumeinfo c:\

... csomó mindent kiír, többek között: újraelemzési fájlok támogatása, újraelemzési pontok támogatása.

Na most ha ugyanezt megnézem a hálózati meghajtómon:

fsutil fsinfo volumeinfo o:\

akkor a fentieket nem írja ki.

Kis utánaolvasgatás után úgy tűnik, hogy az "újraelemzési pontok stb" az az NTFS fájlrendszer sajátja.

Meg tudnád ezt erősíteni nekem? Mármint hogy a nálad ntfs-ről ntfs-re megy a jelenlegi beállításod, mert ha igen akkor ez zsákutca lesz!

2016. febr. 16. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:

NTFS-NTFS. De működik az NTFS-FAT32 is!

Bár nem próbáltam ki, de lehet, hogy más fájlrendszerrel is meg kellene nézni, működik -e. NAS-om ugyan nincs, de a modem USB portjába lehet pendrive -ot csatlakoztatni. Kíváncsiságból is kipróbálom ha időm engedi...

2016. febr. 17. 04:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!