Ha már nem lehet ingyenesen frissiteni Win 11-re azt kommunikálja majd a Microsoft hogy legyen lehetőség frissiteni, vagy egyszer csak fizetős lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok legális jogtiszta Win10-em van, a gépem elvileg alkalmas a 11-re, de én amég lehet megtartanám a 10-et. Most még ingyenes a 11re frissités, kell attól tartani, hogy hirtelen fizetős lesz a frissités, vagy ezt valószinüleg a Microsoft előre jelzi majd,hogy legyen lehetőség átállni? (a gépemen rajta volt a gyári Win 10 jogtiszta, igy is előfordulhat, hogy csak pénzért frissithetek 1 idő után? ) Köszönöm a válaszokat előre is mindenkinek.ma 16:21
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, miért? Közbe kutattam, itt elvileg azt irják szerintük előre fogja jelezni a Microsoft , ha nem lesz ingyenes a win11 [link]
ma 17:15
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt bárki irja, hogy jó a 11 stb, igen ki ezt ki azt mond, amig lehet én megtartanám a 10-et.
ma 17:53
5/10 anonim válasza:
Ilyen kis intervallumban már nincs lényegi különbség, hogy kivársz októberig a frissítéssel vagy márciusban elkezded. 4 éves lesz a Windows 11 mikor lejár a 10 támogatása, nem egy kiforratlan béta cucc amitől még mindig óvakodni kell.
Amikor 7-ről 10-re lehetett váltani, akkor is volt egy hivatalos időszak, és utána még évekig nem hivatalosan meg lehetett csinálni, nem tiltották le. A Microsoft érdekében áll, hogy minél többen álljanak át, és végre kivezesse a régieket.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, meg azért szerintem az a normális megoldás ha mégis fizetőssé válik, hogy ahogy a cikk is irja, közlik az emberekkel ,hogy meddig van idő. Szerintem sokan várnak.
ma 18:02
7/10 anonim válasza:
Ha szeretnél a Windows 10nél maradni és frissítéseket is kapni, akkor telepítsd a Windows 10 IoT Enterprise 2021et, 2032 január 13.ig kap majd frissítést.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én majd váltok 11-re, de azért köszi.
ma 18:35
9/10 anonim válasza:
#7: az IoT kiadást nem az asztali használathoz tervezték, hanem speciális eszközökhöz (pl. ATM-ek). Másrészt nem árul a MS felhasználói licencet hozzá, úgyhogy nem tudod aktiválni.
10/10 anonim válasza:
Ha már kipróbáltad volna, akkor tudnád, hogy milyen.
Most csak a Microsoft félrevezetését ismételted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!