Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen lehetőségek vannak...

Milyen lehetőségek vannak céges Facebook oldal létrehozására, és hogyan lehet azt ismertté tenni, ha magánemberként nincs Facebook fiókom?

Figyelt kérdés

Saját weboldal mellé szeretnék létrehozni egy Facebook oldalt is, hogy a Facebook lehetőségeit kihasználva népszerűsítsem a weboldalt és a szolgáltatásait.

Milyen ingyenes és fizetős lehetőségek vannak?

(Kicsit olvasgattam a témával kapcsolatban, és úgy tűnik, külön tudomány és külön iparág épül a Facebook kommunikációra. Igaz laikusként nem tudom eldönteni, hogy mi számít 'szakmailag' is hiteles információnak ezen a területen.)

#céges Facebook oldal #Facebook kommunikáció #Facebook kapcsolati háló #kapcsolati háló kiépítése #kapcsolati háló működtetése
2019. márc. 14. 08:54
 1/1 A kérdező kommentje:
Ha esetleg most itt nem a megfelelő helyen kérdeztem, melyik csoportban javasolnátok, hogy a fenti témával kapcsolatban kérdezzek?
2019. márc. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!