Benyovszky Oszkár kérdése:
Hogyan lehet fényképből képregény képet készíteni?
Figyelt kérdés
Melyik programmal és azon belül melyik funkcióval? Nem igazán vágom az angolt.2016. febr. 4. 15:47
1/3 anonim válasza:
A PICASA mindent tud , amit egy fotóval tenni lehet. Kicsinyíteni , korrigálni , rajz-vagy festményszerűvé tenni ,...és még legalább 50-féle jó dolgot , hogy megőrizd vagy kedvedre alakítsd a képeidet. :) Szerintem a Picasa bemutatófilmjét nézd meg , vagy a programot töltsd le , nézd meg , mi mindent tud...és ha mégse , legfejjebb letörlöd. De szerintem profi!
2/3 A kérdező kommentje:
A hatás nem volt a legjobb, tudsz valami más programot?
2016. febr. 18. 14:42
3/3 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy csak akkor lesz az igazi, ha van egx kis tehetséged és egy rajztáblád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!