Netbookhoz erto szemelyek SOS! Miert ilyen csiga a gepem? Mit tehetnek, hogy gyors legyen? Szoszerint egy percig tart amig valamire reagal.
Irhattok ide is vagy privatban, minden tanacsot meghallgatok, ertek a gephez ha utasitast kell kovetnem mit csinaljak rajta, de ha valaki belekezd a hardver, a processzor, a ram dumakba akkor elvesztem:D
Felhasznalokent ertek hozza, de nem a szerkezetehez, berendezesehez. Baromi lassu, alig reagal, fagy, kb egy eve, ezert azota nem is hasznalom, csak eltettem, de most kene hasznalnom. Nem csak a net ilyen, az egesz gep! Sos!! Aki tudna segiteni jelezze es reszletezek, koszi!:)
Ennek a 98%at nem ertettem de ugy erzem elore szoltam rola hogy nem fogom:Ddd
A vegen annyi atjott valamilyet ne vegyek. Nos bementem boltba, azt mondtam egy laptopot vagy valami ilyesmit keresek, legyen gyors, legyen rajta net es kb ennyi, mert nem ertek hozza. Ajanlottak egy parat es ez a torpe kerult hozzam vegul. Amugy a kis merete miatt is utalom mert eredetileg laptopot szerettem volna..
Most azt nézzük, amit még talán megfizethető kategóriába sorolnak lehet 16GB RAM is vagy ettől csak feljebb...
De ilyenekben neked felesleges gondolkodni :D
Én azt mondanám, 2 mag 2 gigával netezni elég, de ha úgy gondolkozol, hogy még jó pár évet kiakarsz vele húzni, minimum core i3as proci kell vagy hasonló X4 mondjuk, 4GB rammal és akkor nem kell azon tökölni, hogy szarakodik bármilyen oldal. De ha ennyire nem értesz hozzá kérj tanácsot főleg ha használtan veszed, simán átvernek.
Az én régi masinám jelenleg hat progit futtat és a böngészőmben 25 oldal van nyitva, az operatív memória fele mégis szabad. Kép:
Tehát nem ez határozza meg a gép jóságát.
Ha nem értesz hozzá, már pedig ez a helyzet, akkor keress egy embert aki ért, adj neki 3 rugót amikor elmész gépet venni és közöld vele hogy milyet akarsz, milyen célra és mennyit áldozol rá.
Szerintem
A leírtak alapján ezek közül választanék a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!