Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Netbookhoz erto szemelyek...

Netbookhoz erto szemelyek SOS! Miert ilyen csiga a gepem? Mit tehetnek, hogy gyors legyen? Szoszerint egy percig tart amig valamire reagal.

Figyelt kérdés

Irhattok ide is vagy privatban, minden tanacsot meghallgatok, ertek a gephez ha utasitast kell kovetnem mit csinaljak rajta, de ha valaki belekezd a hardver, a processzor, a ram dumakba akkor elvesztem:D

Felhasznalokent ertek hozza, de nem a szerkezetehez, berendezesehez. Baromi lassu, alig reagal, fagy, kb egy eve, ezert azota nem is hasznalom, csak eltettem, de most kene hasznalnom. Nem csak a net ilyen, az egesz gep! Sos!! Aki tudna segiteni jelezze es reszletezek, koszi!:)

2016. jan. 30. 21:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Ennek a 98%at nem ertettem de ugy erzem elore szoltam rola hogy nem fogom:Ddd

A vegen annyi atjott valamilyet ne vegyek. Nos bementem boltba, azt mondtam egy laptopot vagy valami ilyesmit keresek, legyen gyors, legyen rajta net es kb ennyi, mert nem ertek hozza. Ajanlottak egy parat es ez a torpe kerult hozzam vegul. Amugy a kis merete miatt is utalom mert eredetileg laptopot szerettem volna..

2016. jan. 30. 22:39
 22/33 A kérdező kommentje:
Esetleg jovore lehet veszunk ujat. Ha volnanak olyan szempontok, amiket tartsak szem elott vagy olyan gep, amit kifejezetten ajanlanal es nem laptop meretu, szivesen vennem a tanacsokat
2016. jan. 30. 22:42
 23/33 anonim ***** válasza:

Most azt nézzük, amit még talán megfizethető kategóriába sorolnak lehet 16GB RAM is vagy ettől csak feljebb...

De ilyenekben neked felesleges gondolkodni :D

Én azt mondanám, 2 mag 2 gigával netezni elég, de ha úgy gondolkozol, hogy még jó pár évet kiakarsz vele húzni, minimum core i3as proci kell vagy hasonló X4 mondjuk, 4GB rammal és akkor nem kell azon tökölni, hogy szarakodik bármilyen oldal. De ha ennyire nem értesz hozzá kérj tanácsot főleg ha használtan veszed, simán átvernek.

2016. jan. 30. 22:45
 24/33 A kérdező kommentje:
Csak ujat vennek, max 150-160 ezerert. Ebben az arkategoriaban van most valami csucsjo gep? Vagy ennyiert milyen rammal meg gbvel kapnek?
2016. jan. 30. 22:47
 25/33 A kérdező kommentje:
Es persze hosszutavra kene.. Kb ot evre legalabb gondok nelkul
2016. jan. 30. 22:52
 26/33 anonim ***** válasza:
Annyiért már elég jó gépek vannak, ha újonnan veszed sok buktató nem lehet. Én mindenképp Intel procisat vennék, drágább de jobb. Tipus szerint Dellre esküsznek sokan garancia is általában több jár azokra viszont az ár itt is több, ASUS vagy ACER esetleg még LENOVO ami nekem bejön már ha választanom kéne.
2016. jan. 30. 22:54
 27/33 anonim ***** válasza:

Az én régi masinám jelenleg hat progit futtat és a böngészőmben 25 oldal van nyitva, az operatív memória fele mégis szabad. Kép:

[link]

Tehát nem ez határozza meg a gép jóságát.

Ha nem értesz hozzá, már pedig ez a helyzet, akkor keress egy embert aki ért, adj neki 3 rugót amikor elmész gépet venni és közöld vele hogy milyet akarsz, milyen célra és mennyit áldozol rá.

Szerintem

2016. jan. 30. 22:54
 28/33 anonim ***** válasza:
160-ért már kapsz 4 GB-osat, erős procival és szintén izmos videokártyával.
2016. jan. 30. 22:56
 29/33 anonim ***** válasza:

[link]

A leírtak alapján ezek közül választanék a helyedben

2016. jan. 30. 23:00
 30/33 anonim ***** válasza:
de még ha döntesz is valami mellett előtte kérj tanácsot azért, ha más nem itt, itt igazából nincs oka senkinek átverni téged és több oldalról is kapsz tanácsot
2016. jan. 30. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!