Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Netbookhoz erto szemelyek...

Netbookhoz erto szemelyek SOS! Miert ilyen csiga a gepem? Mit tehetnek, hogy gyors legyen? Szoszerint egy percig tart amig valamire reagal.

Figyelt kérdés

Irhattok ide is vagy privatban, minden tanacsot meghallgatok, ertek a gephez ha utasitast kell kovetnem mit csinaljak rajta, de ha valaki belekezd a hardver, a processzor, a ram dumakba akkor elvesztem:D

Felhasznalokent ertek hozza, de nem a szerkezetehez, berendezesehez. Baromi lassu, alig reagal, fagy, kb egy eve, ezert azota nem is hasznalom, csak eltettem, de most kene hasznalnom. Nem csak a net ilyen, az egesz gep! Sos!! Aki tudna segiteni jelezze es reszletezek, koszi!:)

2016. jan. 30. 21:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Az a 20.000 több, mint amit ér az egész :D

Én a helyedben keresnék másik helyet, ahol újra telepítik, manapság minden sarkon van egy. Ne mutasd, hogy annyira nem értesz hozzá, mond azt, hogy telepítse újra és a cuccokat mentse le. ne kezdj el magyarázkodni, biztos van olyan szemétláda, aki a hozz nem értőket kihasználja...

2016. jan. 30. 21:59
 12/33 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lassú a word, ha egyszer az oprendszer eleszi előle a vasat.

Mondom, arra XP-t kell tenni.

Nem rossz kis cucc az, de olyanoknak való, akiknek az a fontos, hogy a prérin 5-6 órán keresztül is üzemeljen a gépük, de sebességet nem kivánnak el tőle. Ez a gép így lett tervezve, ilyen jellegű felhasználásra.

2016. jan. 30. 22:01
 13/33 A kérdező kommentje:
Akkor ujan miert kerul 160 ezerbe ez a szzr???? Miert fizettunk erte ennyit???? Fu de utalom ezt a gepet
2016. jan. 30. 22:04
 14/33 anonim ***** válasza:

Az ár okán még egy gép sem lett gyorsabb.

Azért került ennyibe mert egyrészt samu, másrészt olyan punciknak való gép ez, akik a pláza valamelyik KV-zójában eltrécselgetnek a barátnőjükkel, akiknek megmutatják a gépen, hogy melyik fütyi mit írt nekik facebookon, chaten, emailben. Ezért olyan szines, ezért olyan gyenge és ezért olyan drága.

2016. jan. 30. 22:08
 15/33 anonim ***** válasza:

Azért 2011 óta már eltelt 5 év. Ilyen az informatika, egy 5 éves cucc semmit sem ér. Sztem amúgy vegyél inkább egy használt laptopot 50 körül, jóval jobb lesz.

Én pár hónapja adtam el egy üzleti kategóriás Dell laptopot, Core i5 proci, 8GB ram, SSHD 65k-ért (igaz aksija már rossz volt)

2016. jan. 30. 22:11
 16/33 anonim ***** válasza:
Ezt most nézheted onnan is, hogy az én 2,5-3 évvel ezelőtt összerakott gépem ért 110-et most 40ért tudnék rajta túl adni, és akkor már nagyon jól jártam. XP szintű gép őszintén nekem ingyen se kéne már :D
2016. jan. 30. 22:11
 17/33 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva netezesen es wordon kivul en sem hasznaltam masra, ezert nem ertem mi valtja ki a hirtelen valtozast. Egyszer jo volt, kicsit lassult de ennyi, eltettem kb 3-4-5 honapra, mikor ujra hasznalni szerettem volna, mar ilyen volt. Senki sem hasznalta mert le van kodolva. Mi okozta ilyen hirtelen??
2016. jan. 30. 22:13
 18/33 anonim ***** válasza:
Az a baj ez már netezéshez is kevés, 2 mag 2 giga ram alatt nincs gép ma már a tied meg ennek a fele.
2016. jan. 30. 22:18
 19/33 A kérdező kommentje:
Es ennel nagyobb giga es ram is letezik? A 2nel nagyobb? Melyik jo mar es melyik kivalo?
2016. jan. 30. 22:22
 20/33 anonim ***** válasza:

A netezés pont egy erőforrásigényes tevékenység. A sok kép bitmap formátumban eszi a memóriát, a javascript és egyéb motor is terheli a processzort.

Az persze nem igaz, hogy egy 5 éves gép már a kukába való, és most egy 10 éves laptopon gépelek éppen. IBM thinkpad, 1.8-as mobil proci, 1 GB RAM. Persze okosan kell megválasztani az oprendszert, a böngészőt, stb.-t.

Ezt a gépet nem cserélném el a tieddel, de nem azért, mert a tied annyira shit volna, hanem azért mert nekem nem felelne meg. Eleve a kis képernyő miatt.

Ugyanakkor egy haveromnak van ilyen gépe, mint a tied, ő szereti, de ő fejlesztő és olyasmiket fejleszt, amihez bőven jó az a masina.

Azt tanuld meg, hogy atom procis gépet desktop használatra nem szabad venni.

2016. jan. 30. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!