Netbookhoz erto szemelyek SOS! Miert ilyen csiga a gepem? Mit tehetnek, hogy gyors legyen? Szoszerint egy percig tart amig valamire reagal.
Irhattok ide is vagy privatban, minden tanacsot meghallgatok, ertek a gephez ha utasitast kell kovetnem mit csinaljak rajta, de ha valaki belekezd a hardver, a processzor, a ram dumakba akkor elvesztem:D
Felhasznalokent ertek hozza, de nem a szerkezetehez, berendezesehez. Baromi lassu, alig reagal, fagy, kb egy eve, ezert azota nem is hasznalom, csak eltettem, de most kene hasznalnom. Nem csak a net ilyen, az egesz gep! Sos!! Aki tudna segiteni jelezze es reszletezek, koszi!:)
Keress egy hozzáértőt, ő majd újratelepíti, ad egy számlát vagy mond egy összeget, fizetsz, örülsz. Ennyi.
G.
Azért jó lett volna, ha megírod a gép típusát, kiépítését.
LEhet, hogy csak az a baja, hogy atom procis, vagy kevés a memo.
20 ezerért mit csináltak rajta? :D akkor már valamit cseréltek is...elég fura, még külön közli és, hogy még egy 20as, ha baja van? :D kicsit se néztek hülyének, egy telepítés mifelénk szervizekbe is maximum 5ezer, de én 3-at szoktam kérni általában ismerettségtől függ :D
a kérdésedből ítélve, nem fog menni pár instrukció alapján egy teljes újratelepíés így :D vidd máshova vagy ismerőshöz
Kérdező, ingyen is nekiállhatsz, de
a) nem lesz jobb
b) még jobban elszarod
A kérdésedből tökéletesen látszik, hogy semmit sem konyítasz a dologhoz, ami nem baj, de e mellé ne társuljon túl nagy akarás, mert abból baj lesz. Ha nem bízol a helyi informatikusban/kontárban, akkor vidd ismerőshöz és fizess sörrel.
Ebből úgyis egy újratelepítés lesz.
G.
Nem tudom milyen oprendszert tettél (tettek) rá, de azt jó ha tudod, a géped még egy XP-vel sem lesz bajnok.
Ez a masina egy low-end cucc. A kiépítése azoknak felel meg, akiknek nem kell nagy sebesség, elvannak szövegszerkesztéssel, táblázatkezeléssel, irodai programok futtatásával.
Ahogy azt véltem, atom procis, kevés (1 GB) rammal, soványka videokártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!