Hogyan telepítsem vissza a freedos-t?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy laptopot amin eredetileg freedos volt. Azt letöröltem, és rátettem a windows 8.1-et. Később kiderült, hogy a gép nem bírja a terhelést ---> újraindítja magát 1-3 órás filmnézés közben. Aida64 programmal is leteszteltem, kb. a 9. percnél jött a warning üzenet. Tehát, a dolog most úgy nézz ki, hogy még van időm a vásárlástól elállásra. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a freedos-t visszakéne rakni, de nem tudom, hogy hogyan kell azt. Valami ötlet?2016. jan. 17. 11:14
21/32 A kérdező kommentje:
a gépen csak win8 és chrome van. ma raktam rá az aida64-et, hogy megnézzem mi a baj. szerintem nem vírusos. Aida64: warning hardware failure detected
2016. jan. 17. 13:23
22/32 anonim válasza:
Ez pedig jó masina.
Lehet, hogy gyári (forrasztási, beültetési) hibás.
Vidd vissza.
---
Gondolom nem ágyban használtad videó nézésre.
23/32 A kérdező kommentje:
De ott is. De az asztalon is ugyanezt csinálja.
2016. jan. 17. 13:47
24/32 anonim válasza:
Ágynak a szivacsán hamar megsülnek ezek. Akkor meg már az asztalon is gond lesz.
Én egy sony-t vágtam haza így. Nem ment tönkre teljesen, csak a prociban lévő cache sült meg, de ettől marhára lelassult.
25/32 A kérdező kommentje:
az nem lehetséges , h gyári hibásat fogtam ki?
2016. jan. 17. 14:20
27/32 A kérdező kommentje:
Na most egy másik helyről szedtem le a win 8.1-et. hátha jobb lesz. Még van 3 napom a 14-ből. addig meglátom ,hogy menni fog e.
2016. jan. 17. 15:42
28/32 anonim válasza:
"warning hardware failure detected"
Erről kéne bővebb infó, jó eséllyel ez lesz a gond.
G.
29/32 A kérdező kommentje:
Azt hogyan nyomozzam ki h pontosan mi a gond? mert az aida nem mondta meg.
2016. jan. 17. 17:09
30/32 anonim válasza:
Mit írt pontosan ki?
Melyik hardverre?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!