Az új Asus Freedos-os laptopomra nem tudok Op. Rendszert/Win7/ felrakni. A Biosban beállítottam honnan bootoljon, de semmi. Mindig ez a hiba üzenetet kapom: kepfeltoltes.hu/view/151206/20151205_213707_www.kepfeltoltes .hu_. Jpg Valakinek ötlete?
Ezekbe a gépekbe már jövőbe látó modult is tesznek. Előre tudta, hogy nem fogsz tudni normálisan linkelni, és
1. kihasználta a lehetőséget,
2. így áll bosszút.
Ezt a telepítőt használtad már másik gépben?
Manapság boldog-boldogtalan észnélkül BIOS-t frissít. Mielőtt nekikezdesz legalább nézd meg, hogy a frissebb BIOS mire való!
Molyolo:
Csak az a gáz, hogy a Lapokokba nincs olyan fullos BIOS, mint az asztali alaplapoknál, amit a videóba mutatnak. Így BIOS -ból sem lehet frissíteni (csakis Windows alól).
Ezen kívül nem szoktak olyan fatális hibával kiadni egy BIOS -t (főleg laptopoknál ami egy kötöttebb konfig), hogy már egy Windows telepítés is kék halállal kezdődjön.
Kérdező:
Az új Asus laptopok már régóta nem támogatják a Windows 7 -et, eleve drivert sem fogsz találni hozzá a mellékelt DVD -n vagy a hivatalos honlapon.
Telepíts Windows 8.1/10 rendszert és megoldódik a problémád.
Köszönöm P.O.C.!
Ez volt a baj,a Win8.1 Pro települ minden probléma nélkül. :)
Én feltudtam rá tenni, csak aztán meg Irql_not_less_or_equal kékhalált kaptam naponta 2x biztos. Sok oldalon azt írják, hogy a nem megfelelő driverek tudják ezt okozni. Vagy hardware. De egy vatta új laptopnál egyelőre szeretném kizárni a gyári selejt eshetőséget.
Most én is Win 8.1-gyel tesztelem a dolgokat, mert volt egy olyan érzésem, hogy nem szereti a Win 7-et. Driver sincs hozzá az Asus oldalán. A telepítő lemezen is inkább Win 8-as driverek vannak, elvétve akad 1-2 Win 7-es.
Hát ez van, "haladni kell a korral". Sajnálom, mert szerettem a Windows 7-et, szerintem az egyik legjobb OP rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!