Hogyan telepítsem vissza a freedos-t?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy laptopot amin eredetileg freedos volt. Azt letöröltem, és rátettem a windows 8.1-et. Később kiderült, hogy a gép nem bírja a terhelést ---> újraindítja magát 1-3 órás filmnézés közben. Aida64 programmal is leteszteltem, kb. a 9. percnél jött a warning üzenet. Tehát, a dolog most úgy nézz ki, hogy még van időm a vásárlástól elállásra. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a freedos-t visszakéne rakni, de nem tudom, hogy hogyan kell azt. Valami ötlet?2016. jan. 17. 11:14
11/32 A kérdező kommentje:
Na jó ha tényleg így van, akkor elismerem. Bocsánat, én voltam a tudatlan.
2016. jan. 17. 11:45
12/32 A kérdező kommentje:
Az a baj, h torrentes a windows-om. De nem hiszem h ezzel van a baj.
2016. jan. 17. 11:48
13/32 anonim válasza:
Van olyan, hogy adott gép csak a win x verziójával kompatibilis (ott a matrica), de nem ez a lényeg.
Azt a gépet neked nem úgy adták el, hogy arra bármilyen oprét feltehetsz és garantálják, hogy nem lesz vele baj.
Ők nem biztos, hogy hunyók. De lehet hardverhiba is.
Emellett, élhetsz az elállás jogával 72 órán belül. A freedos-t meg nem kell visszaraknod rá. Nem kötelező azzal használni, amivel adták. Szép is volna. Freedos a XXI. században. LOL
14/32 A kérdező kommentje:
14 napos az elállás az edigital-nal.
2016. jan. 17. 12:03
15/32 anonim válasza:
Szerintem csak tulmelegszik..
Amugy rakj fel valami Linux distrot (pl. Ubuntu).
16/32 A kérdező kommentje:
nem hiszem. 60 fokot miért az aida. de még én se tapasztaltam h melegedne.
2016. jan. 17. 12:12
18/32 anonim válasza:
Az újraindulást gyakran elégtelen tápellátás vagy túlmelegedés okozza.
Milyen warningot kapsz az Aidától?
G.
19/32 anonim válasza:
Mik a géped adatai? Nincsa rajta valami vírus ami miatt újraindulna? Próbáld meg rajta újratelepíteni a 8.1-et. Szerintem 7-et ne rakj rá, mivel az én gépemen 8.1 volt alapból, a 10 is jól működik, de a 7 nem, mivel nincs hozzá driver. De ha kompatibilis 8.1-el akkor mindenképp bírnia kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!