Torrent állományok átmentése egyik kliensből a másikba, hogyan?
Ha mondjuk váltok uTorrentről qBittorentre, hogyan tudok kb 500 torrentet gyorsan és egyszerűen mozgatni a két kliens között?
Nem szívesen dobálnám be a letöltött torrenteket a qBittorrentbe, külön megadni mindegyiknek hogy hova van az adat letöltve, ezután pedig megvárni hogy egyesével ellenőrizzék az állományukat mielőtt seedbe állnak, vagy folytatják a letöltést.
Egy régebbi uTorrentből egy újabba nem nehéz megoldani az átmentést.
Kliensek között létezik erre valamiféle egyszerű és gyors univerzális megoldás?
Ez így nem is lenne gond ha minden egy helyre lenne letöltve.
A baj az, hogy nálam egy egész meghajtó van tele a letöltött anyagokkal, ahol a filmek, a könyvek, és az egyéb mind más-más mappában, esetleg almappában vannak. (Én ilyen rendszerető ember vagyok, persze ez ilyenkor hátrány :D)
Így a kb 500 torrentnek majd hogy nem egyesével kell megadni a letöltési útvonalat.
Nem lehetetlen vállalkozás. Kb 3 éve végigzongoráztam az esetet, és kb 1,5 órába telt mire mindennek sikerült seedbe állnia.
Ezért írtam, hogy ha lehet egy könnyebb utat választanék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!