Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Törölt állományok visszanyerés...

Törölt állományok visszanyerésére van valami igazán jó megoldás?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy egy számomra fontos könyvtárat sikerült véletlenül törölni és ami a legnagyobb baj, hogy a lomtárból is törölve lett. Ebben fontos fényképek vannak, így egy nagyon jó kis progi kellene, ha van ilyen. Ha tud valaki, legyen szíves segíteni nekem! Köszönöm szépen!
2012. febr. 19. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, én már próbálkoztam sok-mindennel, ugyan visszahoztam a fájlt melyet töröltem, de írni és olvasni már nem lehetett. Fizetős progik alkalmasak csak az ilyen problémára!
2012. febr. 19. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Total commander Back2life addon [link] Csak egyesével tudod visszaállítani a fájlokat vele, vagy megveszed a progit 15 $-ért.
2012. febr. 19. 19:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, próbálkozom ahogy tudok.. :) Azért egyesével elég húzós lenne, mert sajna vagy kétezer fáljról van szó... De akkor legfeljebb kitartóan melózom rajta...
2012. febr. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!