Miért nem települ a Windows 7?
Figyelt kérdés
Telepítettem volna a Win 7-et, de a formázás után nem volt hajlandó tovább menni. Azt írta, hogy a rendszer nem telepíthető, mert nincs elég hely. A merevlemez (Hitachi) 500 gigás, 3 részre osztva. 200-200-65. Az egyik 200-asra telepítettem volna. Próbáltam, hogy egyesítem a partíciókat és újrapartícionálom, de úgy se jó. Egyesíteni se nagyon lehetett, mert egy 200as és egy 265ös partíció lett. Létre sem tudtam hozni a partíciókat.
Windows Vistanal lértre tudtam hozni a partíciókat, de ott azt írta, hogy a rendszer nem talált olyan meghajtót, ami megfelel a követelményeknek. A lemez reményem szerint jó.
Valaki valami okosat?
2015. dec. 15. 21:14
1/2 anonim válasza:
Bootolj egy GParted Live CD-vel vagy Parted Magic-kel, takarítsd le vele a lemezt, csináld meg a partíciókat (NTFS), amit a rendszernek szánsz, arra tedd rá a boot flaget, aztán indítsd a gépet a windows DVD-vel, és telepítsd bele. Menni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez a GParted nekem nagyon linuxosan hangzik. Van itthon linux mintem. Ha azzal live-ként bootolok, akkor azzal is meg lehet csinálni? Vagy ha nem, akkor a live linux-szal tudok írni egy GParted lemezt? Van üres DVD-m és külön DVD íróm.
2015. dec. 15. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!