Windows Loader DAZ hova települ?
"Nem lehet, hogy buherált telepítőt használtál, ami alapból berakja? Vagy esetleg egyetemi/kolis hálózaton vagy, és Pro/Enterprise verziót használsz, amit a KMS szerver aktivált neked?"
Nem, egyik sem. A választ viszont megkaptam a kérdésre, azaz ezek szerint a loader törlődött. Köszönöm mindenkinek!
(Azt nem tudom, mi lehet az oka, hogy most simán tudtam aktiválni a Windows-t. Úgy emlékszem, az új gép vásárlása környékén (amikor ugye loader nélkül nem ment az aktiválás), akkoriban többször, sűrűn újra kellett telepítenem a rendszert. Lehet, hogy van erre valami korlátozás a Microsoftnál, hogy túl sokszor és sűrűn akarod aktiválni?)
Tehát ha jól értem, legális rendszer, csak anno nem sikerült aktiválni, most meg igen?
Lehet, hogy éppen szervergondok voltak, vagy ilyesmi, ami azóta régen helyreállt.
"Tehát ha jól értem, legális rendszer, csak anno nem sikerült aktiválni, most meg igen?"
Igen. És köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!