Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 7 nem látja az...

Nlorant82 kérdése:

A Windows 7 nem látja az SSD-t és nem települ, miért?

Figyelt kérdés
Vettem egy SSD meghajtót a laptopomba (HP 2510p) a Windows Xp simán feltelepült rá de a Windows 7 nem mert nem látja az SSD-t sehogy sem de nem értem miért! Ha valakinek van valami ötlete és tudna segítséget nyújtani hogy fel tudjam telepíteni a Windows 7 rá mert az XP alatt nem tudok minden hardware-t használni sajnos mert van olyan oszcilloszkópom ami csak a Windows 7 támogatja! Segítségeteket előre is köszönöm!

2015. jan. 3. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Van a beledugott tápcsatlakozónak narancssárga, 3,3V-os ága is? Kell neki.
2015. jan. 3. 15:02
 2/4 Gábor_79 ***** válasza:
Jobb híján, ha nincs más, töröld az összes partíciót, ne csinálj vele semmit, hagyd a telepítőre, az majd létrehozza. Vagy így tettél eleve? A telepítő-médiát te hoztad létre?
2015. jan. 3. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak megjegyezném ez egy laptop itt nincs narancssárga kábel egy ZIF csatlakozzon kap meg mindent az SSD továbbá mint írtam az XP látja ez jelenleg is szépen betölt róla csak a Windows 7 nem települ fel még el nem lopták a laptopom egy HDD volt benne erre simán felment a Windows 7 is de miután ellopták tőlem kiszereltek belőle dolgokat és a rendőrség ilyen állapotban találta meg én meg hogy használni tudja vettem bele egy SSD-t és feltelepítettem rá az XP mert a Windows 7 úgy érzékeli nincs meghajtó és az érdekelne hogy miért csinálja ezt és mit tudok tenni hogy települjön! A második válaszadónak meg üzenem hogy mind a két lehetőséget megpróbáltam már de nem sikerült egyik módszerrel sem! Megjegyeznem hogy a probléma nem ilyen egyszerű szerintem! Gondoltam rá hogy a Windows 7 telepítőben van olyan opció hogy lehet driver-t betölteni a merevlemez felismeréséhez de... Ha valakinek van ötlete hogy mi okozhatja ezt és nem csak konyít a számítástechnikához az szóljon! Amúgy Mérnők Informatikus vagyok és őszintén nem tudom miért nem látja a windows 7 az ssd-t mikor az xp látja vagy lehet elsiklottam valami felett? Gondoltam arra is hogy maga az ssd nem kompatibilis a windows 7 el de ilyet csak nem gyártanak? Igazából nem értem mi okozza azt a problémát sok tippem van és nagyon sok mindent kipróbáltam már és az eredmény nulla,sajnos!
2015. jan. 4. 09:37
 4/4 Toga Aty ***** válasza:
A Biosba nézd meg hogy AHCI modban van-e a Sata meghajtó.Esetleg ha van benne UEFI akkor az még jobb.
2015. jan. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!