Hogyan törölhetem a Google Chrome-ot?
citromost, a kérdés alá odaírtam, hogy próbáltam leállítani őket, de azonnal megjelentek megint.
Lajos54 ötletét viszont máris kipróbálom.
Közvetlenül az újraindítás után sem engedi az eltávolítást? Ha nem indul egyetlen része sem automatikusan, akkor elvileg ilyenkor még semmi nem fut(hatna) belőle.
Apropó: olyan sincsen, hogy Google Updated, vagy hasonló?
Semmi olyat nem látok ott, ami véleményem szerint a böngészőhöz tartozhatna.
Kipróbáltam, újraindítottam a gépet, de már ott van a folyamatok között.
Egyszer jártam hasonlóan egy "ragaszkodó" programmal én is, még az XP-s idők kezdetén. Egy kéretlenül települt (nem vettem észre a pipát valami frissítésnél) dolog volt.
A sok sikertelen próbálkozás után berágtam, és kitöröltem a mappáját a programok közül. De ez is csak csökkentett módban sikerült, addig azt sem engedte. Utána egy Registry-takarítóval (akkor még nem volt CCleaner) tüntettem el a maradékot.
De erről jut eszembe: esetleg csökkentett módban nem sikerülne az eltávolítás?
Beállítások (legalul) - Háttéralkalmazások tovább futtatása, ha a Chrome-ot bezárják
Pipa ki és Ctrs + Shift + Q gombbal zárd be a böngészőt.
#7 Nekem is volt már olyan program, amit nem tudtam törölni. Általában csak az op. rendszer újratelepítésekor szabadultam meg tőlük. Egyébként csökkentett módban sikerült! Köszönöm szépen a segítséget!
#8 Már megoldódott a probléma, de megjegyzem amit mondtál!
#9 Semmi gond, amúgy is csak segíteni szerettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!