Miért lett ilyen a Google Chrome?
Biztos, hogy jó linket adtál meg?
A jobb felső sarokban lévő három kis ikon (tálcára rakás, feloldás, bezárás) rendben van? Nem nyomtad meg az F11-et? (nyomd meg próbaképpen). Ez teljes képernyőre teszi a böngészőt, és vissza).
Hogy őszinte legyek, gőzöm sincs. Egy ideje nem használok Chrome-ot, mert megharagudtam rá...
De nekem nagyon gyanús, hogy mintha telepítési hiba lenne. Már csak annyiból is, hogy a jobb felső sarokban a - x jelek között kellene lenni egy harmadiknak is. Az első teszi a tálcára, a második az "Előző méret" (akkor lehet ide-oda húzni, átméretezni), a harmadik bezárja a programot. A képen szereplőnél hiányzik a középső. Meg valahogy az egész kinézete fura. Szerintem megérné eltávolítani, letölteni újra, és újra telepíteni (ha már ragaszkodsz a Chrome böngészőhöz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!