Battlefield 4-ben hány fps-em lenne egy i5 4460-nal és egy r9 380x-el?
szerintetek jó párosítás lenne?
természetes 8 giga rammal használnám full hd-n
#3 >>> #2 csak ha mar fontosnak tartotad
amugy most mit is varsz? ha tul alacsony fps t mondunk akkor erosebb vga t es cpu t tudsz venni?
"ha tul alacsony fps t mondunk akkor erosebb vga t es cpu t tudsz venni?"
Így gondoltam :)
Amúgy nem vagyok grafika mániás, ha nem elég az fps, akkor visszaveszem a grafikát. Csak érdekelne, hogy kb mennyit hoz ultrán, ha a 60 megvan akkor az már jó.
#6 olyan vga nincs ami 60 at atlepje de tobbel ne nagyon
valoszinu a 960Ti lesz majd olyan abbol is tuningolt valtozatok
vagy kesobb a 380X ha driver segit rajta
2/390/970 mar joval tobbet ad mint 60... szoval azt a pluszt megeri fokent ha tenleg nem csak bf4 miat kell a gep
mert igazsagszerint 380X ert 80ezret se igazan adnák ki nem hogy mégtobbet
960 4gb meg eleg sok valtozat van 70 ig es 65ig is joparat latam parnapja (ipon,hu n)
no persze bf4 miatt a 4GB vram sem feltetel...
Szóval szerinted megéri ez a felárat? [link]
Hosszú távra tervezem, de nem akarok mindig a legújabb játékokkal játszani. Esetleg ha a battlefront olcsóbb lesz akkor azt is kipróbálnám.
Egy i5 4460 elég lenne ehhez a vga-hoz? Nem lenne cpu limit?
en nem vennek amd t de az igaz hogy "elvakult nvidia fanatikus" vagyok epp most(Maxwell idejeben) (mondjuk nem ok nelkul)
de ahogy latam teszteken a 970 a Nano t is beerte/lehagyta jopar helyen (pedig azt amd 30% al vagy menyivel erosebbnek hirdeti, illetve osszegzo teszteken termeszetesen kb. ennyivel erosebb is, de dupla annyi kb...)
4460 eleg lenyegeben Titan X hez is vagy ha ugy tetyzik Fury X/Nano hoz is
Gigabyte hutese hangos lehet es kevesbe jol is hut (melegedes, nem art egy kivalo gephaz mondjuk egyik 390 hez sem)
Sapphire t erdemes venni ha olcson jo kell es ha penz nem szamit egy komolyabb (egyben dragabb is) Sapphire valtozat is megfelelhet
AMD vga bol ez a legkedveltebb es nem veletlen
en MSI t vennek 390 bol, de ha jol emlekszem tul dragak hogy megerje aki nem akar tul sokat kolteni pluszban... (nem veletlen ez sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!