Miért szaggatnak játékok?
Egy i5-4460 és egy R9 380 társaságában van 8GB 1600Mhz RAM és a Reloadedes GTA V megy 60+ FPSel de gyors mozgásoknál autóvezetésnél be szaggat a játék.
Windows 7-en és 10-en is tapasztaltam ezt és nem tudom mi lehet a baj én szerintem az a baj hogy tört a játék és nincs normálisan optimalizálva.
A kérdésem a gépemben lehet a gond?
i5-4460
ASUS R9 380
MSI H97 PC MATE
FSP Raider 550W
Kingston 1600Mhz DDR3 CL9es RAM
Toshiba 1 TB 32mb cache
Nekem ugyanez a gép van, és szaggatás nélkül megy. Próbálj változtatni a beállításokon, pl ne vegyél mindent maxra, shader csak meden legyen, a grasst meg kapcsold ki, postfxet vedd lejjebb és nézd meg úgy
MSAA-t feltétlen kapcsold ki, csak FXAA legyen.
Rendben megnyugodtam azt hittem a konfigurációmban van valami gond.
És tudnál egy frissebb verziót ajánlani?
Azt nem, de nálam is hónapokkal ezelőtti van (június).
Amit írtam, az a legfontosabb, néhány beállítás egyáltalán nem ilyen gépeknek való, csak épp nem írják oda nagy piros betűkkel, hogy még véletlen se válaszd, mert az nagyon heavy.
...olyannyira nem szaggat, hogy még a legádázabb grafikai modot is rá tudtam pakolni.
tessék parancsolni:
szagathat a tap miat, emiatt kozvetve a hdd miatt
de amugy tenleg a bealitasokat nezd at rendesen, felesleges gepterhelo opcionak semmi ertelme
ha vezetes kozben szaggat azt irtak hogy az automatikus zenekeresest kapcsold ki
amugy meg a hatterbenfuto programokra is erdemes raneznned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!