Battlefield 4-nél mit jelent az un High Tickrate Server?
Figyelt kérdés
Miben befolyásolja ez a játékmenetet? Illetve a jobboldalon egy kis monitor ikon megjelenik benne felkiáltójel. Ez mit jelent?2015. dec. 12. 18:03
1/3 anonim válasza:
Amikor meghalsz, ugye elvesz egy ticketet a csapatodtól a játék. A Hgh ticketrate szerintem azt jelenti, hogy az alap jegyek nem 300 hanem 1000-2000. A játékmenetet annyiban változtatja meg, hogy tovább tart 1 kör :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez eddig oké. De ugye ottvan hogy 30Hz és 2000 ticketes egy csata.
Tegnap is játszottam egy 2000 ticketes 30Hz-s szerveren. A 2 nek nem tudom mi köze egymáshoz :D
mert ugye van 30, 60, 120Hz. Na ezt nem tudom micsoda :D
Vagy a szerver frissítési frekvenciája lenne?
És miért figyelmeztet a játék ha egy 120Hz-s szerverre csatlakozom.
Na ezt nem értem :)
2015. dec. 13. 12:37
3/3 anonim válasza:
Na így már én sem tudom :D Pedig én is BF4-ezek, még sose találkoztam ilyen Hz-es szerverrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!