Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre a laptopra melyik Linuxot?

Erre a laptopra melyik Linuxot?

Figyelt kérdés

1 GB RAM, integrált ATI Radeon Xpress Series VGA, és egy 2 magos, 1.9-es 64 bites CPU...

Melyik Linux ideális erre? A Linux Mint Mate megteszi?

2015. dec. 9. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
csak simán root terminálba: apt-get install midori
2015. dec. 9. 23:56
 12/18 anonim ***** válasza:
vagy érdemes a palemoon-t is megnézned! ;)
2015. dec. 9. 23:58
 13/18 anonim ***** válasza:
És az 1GB RAM bővítésén nem jöhet szóba? Szerintem javítaná a felhasználói élményedet bármelyik oprendszert is választod.
2015. dec. 10. 11:25
 14/18 Tom Benko ***** válasza:
Arch, MATE/LXDE/XFCE, Midori. Mondjuk, ha nem muszáj, ne asztali környezetet, hanem inkább csak egy sima ablakkezelőt telepíts, és a szükséges szolgáltatásokat külön indítsd. Ilyen mondjuk a Fluxbox, az Openbox, az IceWM, és társaik.
2015. dec. 10. 12:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Na tettem egy próbát a Mint Mate rendszerrel, eddig ez nem tűnik rossznak.

Kíváncsiságból kipróbáltam a Firefox-ot, ez sem volt lassú, de egy idő után túlette magát.

A Midori eddig nagyjából jól muzsikál.

De igen, szóba jöhetne a RAM bővítése, azt hiszem 4 GB-ig, de nem tudom még mikor kerülhetne rá sor.

2015. dec. 10. 15:26
 16/18 A kérdező kommentje:
A Pale Moon böngészőben nekem amúgy gondok voltak a HTML5 tartalmakkal. Amikor próbáltam már egyszer.
2015. dec. 10. 15:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Egy Firefox/Chrome/Opera böngésző mennyire muzsikálna egy ilyen konfigon? Mint Mate rendszerrel.
2015. dec. 10. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:
A RAM kevés lenne.
2015. dec. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!