Hogyan lehet letiltani a Chrome böngésző automatikus frissítését? (Windows XP). A registry átírós megoldások sem működnek. A gyakorlatban is működő, bevált megoldást keresek!
Alternatívák elvetése:
- Nem akarok frissíteni, mert akad az új verzió, terheli a gépet, 400 Mb helyet foglal ami marha sok stb.
- Nem akarok új gépet venni, mert csak alap dolgokra használom.
- Nem akarok másik op. rendszert, mert a gép nem bírja, illetve XP specifikus célszoftvereket futtatok.
- A böngészőváltásból is elegem van. Az IE után a Firefox is cserbenhagyott, most a Chrome. Egyik kutya, másik eb.
Sajnos úgy tűnik, nem lehet. Régen volt ilyen opció, de eltüntették belőle. Akarom-nem akarom, frissül. Én legalábbis eddig nem találtam megoldást.
Illetve egy mégiscsak van, de hozzátenném: NEM PRÓBÁLTAM ki!
Ha gondolod, nézd meg: [link]
Próbáld ki az SRWare Iron PORTABLE változatát. Ugyanaz a felülete mint a Chrom-nak mert az alapja is az. Gyorsabb, nem szemeteli tele a géped és nem frissíti magát. Évek óta ez megy nálam. Mindig én frissítem.
Köszönöm az ötleteket!
A registry módosítás, ami az első hozzászóló ötlete, sajnos nem működik. Feltételezem már a google meglépte az ellenszerét, szóval hatástalan a módosítás.
A másik böngészőt kipróbálom, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!