Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lép ki mindig a Google...

Miért lép ki mindig a Google Chrome?

Figyelt kérdés

Mostanában alig tudok belépni a Chrome-ba, mert egy pillanatra bejön, de csak felvillan, és már el is tűnik. Most meg léptem volna be a Facebookra, és kilépett.

Mi baja lehet?

2012. febr. 28. 22:34
 1/6 A kérdező kommentje:

Már újra is telepítettem, de ugyan azt csinálja.

Néha belépni sem tudok, most 10-szer kellett belépni, hogy úgy maradjon.

2012. márc. 4. 16:57
 2/6 anonim válasza:
A helyedben körülnéznék vírusok/trójaik terén + ha ez nem oldja meg, megnézném a Google frissítését is. Próbáld ki, hogy ha lecsatlakozol a netről és úgy indítod be a Chrome-t, akkor meddig bírja!
2012. márc. 9. 00:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Már újra van telepítve, és net nélkül is kipróbáltam, de sehogy nem jó. Pedig új verzió.

És most már a Mozilla is kezdi :(

2012. márc. 11. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
miért is használsz chromeot??? pfájj de idegesít aki ezt a mocsok böngészőt használja !! az op rendszerbe be van építve egy böngésző, akarsz internetezni more?? akkor elég egy kék E betűre kattintani és már indul is az internet ! minek ide külső program?? PFFFFFF:......
2012. márc. 17. 21:45
 5/6 A kérdező kommentje:

úristen...

Azért használok krómot, mert csak, és amúgy nem is ehhez kapcsolódik a kérdés, hanem hogy miért lép ki...

more xD

2012. márc. 17. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Na, valaki értelmes válaszoló, aki nem akarja megmondani nekem, hogy mit csináljak?

Senki?

2012. márc. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!