Windows 7 tanácsokat kénének . Hogyan ehet? Bőv. Lej.
Figyelt kérdés
Holnap rakom fel a windows 7-et és bevagyok parázva minden újítástól .Xp-hez vagyok kötve nagyon sok ideje és nem tudom mi lesz ha egy csomó dolog nem lesz benne mint az xp-be.Mondjuk én minden utorrentes cucomat ott akaro folytatni ahol abbahygatma .Minden csík mindenhol ott legyen.SZerintetek át lehet hidalni ezeket.Az utorrent nagyon fontos.2010. márc. 19. 19:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem fejezd be a torrent letöltéseket, és utána rakd fel a 7-et, és akkor át tudod menteni az összes adatodat.
2/4 anonim válasza:
Fejezd be a torrenteket, utánna telepítsd!
Különben én is az XP-hez voltam kötve, 6 éven át azt használtam, de nyugi én nagyon örültem az windows 7-nek.
Különben akkor tudod a fájlaidat megtartani, ha van két meghajtód (partíció) akkor lehetőleg a "D:"-re rakd és a 7 telepítésénél a "D:" partíciót hagyd úgy, ahogy van.
Én elkezdtem készíteni egy sorozatot a Windows 7 ismertetéséről. Még csak a kezdőknek való részt csináltam meg, de kezdetnek jó. Ha kell elküldöm e-mail-ben címem: benn1177@gmail.com
3/4 anonim válasza:
19:40 vagyok most AZONNAL tudok az e-mail-re válaszolni
4/4 anonim válasza:
Nekem eddig sosem okozott problémát új opp rendszer telepítése után onnan folytatni a torrentezést ahol abba hagytam. A folyamat hasonló mint első le töltésnél csak cél mappának a meglévő cuccost kel megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!