Ezzel a módszerrel sikerülne végleg letörölni ezt a programot? TÖBBI LENT!
Pár hónapja letöltöttem egy modot egy játékhoz amit ha töröltem volna a vezérlőpultból ezt írta ki:
"A művelet csak az éppen telepített termékek esetén érvényes."
Elegem lett és kiszedtem a ccleanerrel, azon belül a bejegyzés törlése ponttal mert máshogyan nem engedte.
A bejegyzés törlése pont nem törli a teljes programot tehát lényegében olyan, mintha bele törtem volna a kulcsot a zárba.
Ugyan úgy nincs eltávolítva a program meg már nem is látom.
Ha újra feltelepíteném a programot azzal vissza tudnám állítani?
Ha sikerülne a visszaállítás, akkor szerintem tudnám törölni a revo uninstallerrel.
Hogyan tudnám visszaállítani a programot és aztán fullra törölni?
A választ nagyon de nagyon megköszönném mert már hónapok óta ezen aggódok bármilyen furán is hangzik.
Valaki más válaszoljon már! :D
Bocs fersk, de még azóta sem tudtam megcsinálni. :/
Leginkább az zavar, hogy a ccleanerel töröltem a bejegyzését tehát olyan mintha a kulcsot törtem volna bele a zárba.
Ugyan úgy fent van még de már nem is látom.
A legjobb lenne ha valahogyan vissza tudnám állítani és akkor vége.
Több külföldi oldalon is fent van az eltávolítója:
Csak letölteni nem merem egyiket sem, mert lehet, hogy vírus és vírussal pedig áprilisban kínlódtam.
Mondjuk a vírusokat rájöttem egy hét alatt, hogy hogyan tudom törölni (malwarebytes) ezzel a bánat programmal meg már lassan fél éve, hogy kínlódok...
futtasd le ismételten a telepítőt. Az majd helyreállítja azt, amit töröltél.
Ha a Revo Uninstaller-es módszer nem válna be, akkor töltsd le és telepítsd az ingyenes Toolwiz Time Freeze-t, majd indítsd el a "biztonsági módot" a Start Time Freeze menüponttal. Töltsd le az eltávolítót, telepítsd fel vagy futtasd és ellenőrizd le párszor vírusirtókkal és ha nem vírusos, akkor kattints a Stop Time Freeze-re. Amint újraindult a géped töltsd le ismét az eltávolítót és hagyd, hogy tegye amit kell. Ha vírusos, akkor is szerencsés helyzetben vagy, mert a Stop Time Freeze után a rendszermeghajtón történt összes módosítás visszaáll abba az állapotba, amiben a Time Freeze indításakor volt.
De nem úgy van, hogy ha valamelyik programnak a ccleanerrel törlöd a bejegyzését (bejegyzés törlése pont) azt csak a visszaállítási ponttal lehet visszaállítani?
Ami nekem már nincs meg...
Mindegy nem fog kelleni a get back data.
Lefuttattam újra a telepítőjét és ugyan úgy a játék mappájába telepítettem.
A vezérlőpultban a játék ikonja felé rakta a mod ikonját régebben pedig alá rakta. Nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy régebben a bejegyzését töröltem és amiatt rakta felé.
Kezdetben kiírta ugyan azt a hibaüzenetet a revo uninstallernél is de aztán folytatta a mod eltávolítását. Miután befejeződött megnéztem és már nem volt ott a vezérlőpult programok telepítése és törlése menüjében.
Szerintetek így már végleges kitörlődött?
Esetleg leszedjek még egy registry takarítót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!