Hogyan tudok teljesen letörölni egy programot?
Figyelt kérdés
Egy animációs program memóriája egy bizonyos idő után mindig megtelik és csak úgy tudom letisztítani, ha az egész windowst újrarakom, mert ha csak simán uninstallálom, megmaradnak az adatok. Egyszerűen nem tudok mindent letörölni. Próbáltam revo uninstallerrel, de nem jött össze azzal sem. Valakinek valami ötlet, hogy ne kelljen már megint windost telepíteni?2015. okt. 4. 22:28
1/2 anonim válasza:
Újrahúzáshoz NortonGhost15live cd-t ajánlom, azzal 10 perc alatt eredetire állítod a rendszert, ha előtte lementettél egy képet róla az adatpartíciódra.
Az, hogy a RevoUninstaller után ennyi problémád van ezzel a programmal gyanús... a programra nézve. De nem ismerem mi az...
2/2 Hulioboy válasza:
Én megkeresném azt a mappát amiben az adatot tárolja a program és csak azt törölném ki. Vagy keresnék egy frissebb verziót ebből a programból, hogy hátha az nem csinálna ilyet. Amikor telepíted a programot nem lehet megváltoztatni a tárolómappa helyét? Ott lenne a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!