Nincs hang a gépemen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mióta feltelepítettem a winds10et azóta folyamatosan gond van a hanggal. Először elég volt csak újra indítanom a gépet és akkor jó lett, de már egy-két hete semmit nem tudok tenni.
Egy kis x betű van az ikon mellett, próbáltam frissíteni az illesztőprogramot, de nem engedte. Letöröltem, újra feltelepítettem egy drivert (mert előtte telepíteni, se engedte. ) újraindítottam, de még most sem jó. Bár nem írja ki már mindenhol, hogy nincs telepítve a hangeszköz, csak egy helyen, az ikonnál. Máshol úgy írja hogy megfelelően működik. Tudtok nekem valahogy segíteni? Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek.
2015. okt. 21. 15:57
1/3 anonim válasza:
Lehet fura lesz amit mondok de próbáld ki h letörlöd és nem rakod vissza hagyd, hogy a win10 csinálja meg. Én még életemben nem raktam win10 re drivert a VGA-n kívül pedig egy pár gépet már telepítettem
2/3 anonim válasza:
Töltsd le a gyártó oldalról a hang driver-t.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom.:)
2015. okt. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!