Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fagy le a hang a gépemen...

Miért fagy le a hang a gépemen? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ugye a youtubon lehet állítani a hangerőt és ott, ha negyedénél feljebb húzom a hangot akkor "pukkan" 1-et és beakad a videó, ugyan ez van windows mediaplayernél is.

1 hónapja rendeltem a fülesemet (Steelseries 3H v2) már a mikrofonja nem működik mert felálltam a székről (kábel nem rándult met...). Most a hanggal van a probléma, teljesen új Windows 8.1 van a gépen. Lehet valamit kezdeni vagy vissza kell küldeni (ha fülessel van a baj akkor mi jöhet szóba)

2015. ápr. 10. 16:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Annyival ki egészítem, hogy akkor vissza jön a hang, ha le halkítom nagyon de van mikor csak a gép újra indítása segít. (skypenál is ez van hangosabban szólnak bele a mikrofonba akkor nálam befagy a hang és kész)
2015. ápr. 10. 16:51
 2/2 anonim válasza:
másik hangdrivert telepits ami windows 8-ra van
2015. ápr. 28. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!