Ismertek valami jó videoshopot?
Figyelt kérdés
Nekem movie maker-em van, de ahoz nem tudok letölteni animációkat(legalábbis nem tudom,hogy hogyan kell). Pl.a háttérben van egy robbanás. Vagy valami olyasmi,hogy lehet rajzolni a videóhoz.2015. okt. 19. 14:21
1/15 anonim válasza:
Videóshop. Ez tetszik. :)
Movie makerrel nem lehet rétegeket egymásra tenni.
Próbáld ki a Camtasia studio-t ! 30 napos próbaverzió ingyenes.
2/15 anonim válasza:
Camtasia szerintem is. Youtube-on sok leírást találsz. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. okt. 19. 15:14
4/15 tabaki válasza:
Blender, ha van rá néhány éved... :)
Egyszerű példa itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Professzionálisabb szint:
5/15 tabaki válasza:
Ja, és én is gratulálok a „videoshop” kifejezéshez. Ahogy a kérdezők lelkét ismerem, futótűzként fog elterjedni a Gyakorin.
6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy a camtasia studio-ban hogy lehet berakni animációt?
2015. okt. 19. 16:06
8/15 A kérdező kommentje:
de azt hogy?
2015. okt. 19. 16:15
9/15 anonim válasza:
Bal felül: Import media
Azért vehetnél annyi minimális fáradtságot, hogy beírod abba nyüves Youtube-keresőbe a Camtasia szót. Megnézel pár tutorialt, és legalább el tudnál indulni egy irányba. Vagy úgy gondoltad, hogy itt minden kérdésre válaszolnak úgy is ? igaz ? :) (bocs, de jogos)
10/15 A kérdező kommentje:
Néztem vidiket,de nem találtam konkrét választ.
2015. okt. 19. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!