Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy XP operációs...

Hogyan lehet egy XP operációs rendszert könnyen működővé, és gyorsá tenni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok ! A gépem tönkrement,és kölcsön kaptam a nővéreméktől egy asztali gépet.Ma XP-telepítettem rá,és azt szeretném,hogy úgy működjön mint egy jó óra.Felesleges programok ne fussanak a háttérben.A gépben 1giga ram van,2600-as proci,és egy 256megás videókártya.Tudom,hogy plusz memóriával gyorsabb lenne,de sajnos nehéz anyagi helyzetben vagyunk.Így ami van ezzel kell megelégednem,és ezt jól használni.Ebben szeretnék kérni beállítási tanácsokat,javaslatokat.Segítségeteket előrre is köszönöm szépen !

2015. okt. 17. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
ha csak netezésre kell használj egy linux disztrót
2015. okt. 17. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
xp gyorsítása...erre keresve sok leírást találsz. Megjelenítés, lapozó fájl, néhány registry állítás.
2015. okt. 17. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!