Hogyan lehet egy XP operációs rendszert könnyen működővé, és gyorsá tenni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok ! A gépem tönkrement,és kölcsön kaptam a nővéreméktől egy asztali gépet.Ma XP-telepítettem rá,és azt szeretném,hogy úgy működjön mint egy jó óra.Felesleges programok ne fussanak a háttérben.A gépben 1giga ram van,2600-as proci,és egy 256megás videókártya.Tudom,hogy plusz memóriával gyorsabb lenne,de sajnos nehéz anyagi helyzetben vagyunk.Így ami van ezzel kell megelégednem,és ezt jól használni.Ebben szeretnék kérni beállítási tanácsokat,javaslatokat.Segítségeteket előrre is köszönöm szépen !2015. okt. 17. 18:25
1/2 anonim válasza:
ha csak netezésre kell használj egy linux disztrót
2/2 anonim válasza:
xp gyorsítása...erre keresve sok leírást találsz. Megjelenítés, lapozó fájl, néhány registry állítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!