Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy idő után elkezd laggolni...

Egy idő után elkezd laggolni a gta 5?

Figyelt kérdés
ilyen 10-15 percig akadás mentesen fut, aztan gondol egyet és szaggat ilyen 2-3 masodpercenként. mi lehet a baj?

2015. okt. 11. 22:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem. A szavak sorrendje kicsit furcsa az utolsó mondatban.
2015. okt. 24. 15:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Ja. A kérdezőnek rossz a gépe. Nekem van konzolom, szerintem pl GTA 5-tel jobba rajta játszani mint gépen. Xbox 360. De a PC is jó, és szerintem a Gamer PC-t játékra találtak ki.
2015. okt. 24. 21:30
 23/24 anonim ***** válasza:
A konzolnak az az előnye hogy nagyon egyszerű (berakod a cd-t is megy a játék) és hogy 3-5 évig jönnek rá új Játékok. De ha megnézed egy konzol, pár jó játék meg az előfizetés ára egyenlő egy jó pc árával, amivel jobb játszani (szerintem) és másra is használható.
2015. okt. 25. 01:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is játszok PC-n, de mivel azon nem megy jól minden új játék azért vettem egy Xbox-ot. Másra jó a gépem. Nekem, mivel nem megy a gépemen a GTA 5 túl jól a konzol jobban tetszik. Persze ha meglenne bármilyen grafikán a 60 fps akkor már jó lenne (vagy stabil 30-50)
2015. okt. 25. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!