Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Gates of Andaron nevű...

Mataluk21 kérdése:

A Gates of Andaron nevű játékkal tudok játszani minimum mésfél órát utánna az egész háttér befeketedik és elkezd akadni (laggolni). És ezt minden egyes játszásnál megcsinálja. Van erre valami "orvosság"?

Figyelt kérdés
Az interneten nem találtam ehhez hasonló problémát. Egyébként a grafika maximumon van. Próbáltam más beállításokkal is.
2014. aug. 11. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a géped nem bírja, vagy csak kezd túlmelegedni a processzor és/vagy a videokártya.

Melegedésre: tisztítsd vagy tiszíttasd ki, újrapasztázás is segíthet

Beállítások: próbáld levenni minimumra mindegyiket. De indítsd is újra a játékot, mert vannak olyan beállítások, amik csak akkor lépnek életbe!

2014. aug. 11. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsót , de már volt tisztíttatva és még az alap hűtőn kívül még szellőztetem is.
2014. aug. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!