Ilyen helyzetben mi a teendő?
Figyelt kérdés
A laptopomon nem működik a uTorrent és semmi ami internethez kapcsolódik. Azt írja ki hogy a DNSAPI.dll hiányzik a számítógépről.
Egy másik gépről letöltöttem egy WinThruster nevű szoftvert amivel próbáltam helyretenni de nem sikerült.
Mit kell csinálnom hogy újra tudjak rajta internetezni?
2015. okt. 10. 17:38
1/4 anonim válasza:
DNSAPI.dll
Domain Name Server Application Programming Interface
Magyarán a dinamikus könyvtár hiányzik. Ide installálhatsz bármi programot, attól a dll nem fog vissza kerülni.
Magyarán: Le kell töltened, vagy egy másik képről áthozni, majd a megfelelő helyre tenni, mivel más programok a helyén keresik.
Letöltés: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Amit belinkeltél onnan töltöttem le én a WinThruster nevű szoftvert ami nem vált be. Melyiket kell akkor letöltenem a honlapról?
2015. okt. 10. 20:24
3/4 anonim válasza:
Most komolyan. Ennyire digitális analfabéta vagy? Lejjebb tekered az oldalt, és a szemedet kiveri a DOWNLOAD gomb.
Amúgy meg:
4/4 A kérdező kommentje:
Hát bmeg kettő is van most nekem kell tudnom hogy melyik az.
2015. okt. 11. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!