Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ebben a helyzetben mi a teendő?

Ebben a helyzetben mi a teendő?

Figyelt kérdés

Újratelepítettem a gépem. Fel szeretném tenni a 2009-es msn-t, amit le is szedtem egy oldalról. Namost ez a telepítő nem ment végig rendesen, és kiírta, hogy nem sikerült telepíteni a programot, és hogy telepítsem újra. Namost ezután leszedtem egy másik telepítőt. Az meg kidobta, hogy már telepítve van a 2009-es msn, így nem telepedett fel. Ekkor megpróbáltam a 8.5-öst, de az meg ugye kidobta hogy régebbit nem lehet telepíteni, amíg van fent újabb. Namost a vezérlőpult programok telepítése/törlése menüpont meg nem töltődik be. Mármint a telepített programok listája. Ezért leszedtem a your uninstaller nevű programot, de az meg nem is találta fent a telepített programok között az előzőleg rosszul telepített msn-t. Szóval fogalmam sincs mit lehetne ilyenkor tenni?

Hogyan tudná eltávolítani a rossz programot?

2009. jún. 1. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Még mielőtt feltelepítetted volna az MSN 09-est, előtt fel kellet volna rakni a NET Framework 3.1-es verziót,ezt alapból ha eredeti a windowsod,és bekapcsolod az automatikus frissítést,akkor leszedi magának,ha nem eredeti,akkor meg neked kell leszedni,na most beírod a google-ba,és letöltöd,telepíted,újraindítod a gépet,és belemész a C/Program files/Windows live mappát kitörlöd,úgy ahogy van..és gép reset,majd felrakod,vagy is feltelepíted a 9-es MSN-t,és elvileg,hangsúlyozom,elvileg,tökéletesnek kell lennie..:)
2009. jún. 1. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
4.5-ös lett letöltve. Az baj?
2009. jún. 1. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Az XP-s gépeken alapból fönt van a 4.7-es MSN. A Start > Minden program > Windows Messenger-nél megtalálod. Amíg küzdesz a 9-esel ,addig ezt gond nélkül használhatod.
2009. jún. 2. 06:04
 4/4 anonim ***** válasza:

it egy progi amivel le tudod teljesen törölni utána engedi a régi verziot telepiteni(tesztelve) van rajta leirás is olvasd el

it a link

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. jún. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!