Mac OS X operációs rendszerhez milyen hardver konfiguráció szükséges. Az én gépembe fel lehet telepíteni? : Asus b85mg, Intel G3258,4gb ddr3 ram, integrált videókártya.
Figyelt kérdés
Több ismerősöm Mac OS X -et használ Windows helyett és nagyon kíváncsi lennék rá hogy milyen az a rendszer. Csak nem tudom mik a feltételek ahhoz hogy fel tudjam telepíteni. (OS X El Capitan-ra gondoltam.)2015. okt. 5. 11:16
11/12 A kérdező kommentje:
Linuxból Ubuntut próbáltam ki igaz csak Virtualbox segítségével. Os x et láttam már futni sima " Windowsra" tervezett gépen. Akkor a kérdés hogy a rendszer felismeri e gond nélkül a hardvereket. Mivel külön drivert nem tudok letölteni hozzá. Ha lesz időm kipróbálom de csak virtualboxba aztán meglátom mi lesz az eredménye.
2015. okt. 6. 14:46
12/12 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "Windows-ra tervezett gép".Amúgy az Ubuntu elég távol áll a Linux-tól.Nem csodálom hogy a Unity elvette tőle a kedved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!