Mac OS X operációs rendszerhez milyen hardver konfiguráció szükséges. Az én gépembe fel lehet telepíteni? : Asus b85mg, Intel G3258,4gb ddr3 ram, integrált videókártya.
Hogy felvilágosítsalak:a linux az egy kernel melyre különböző disztrók épülnek melyek kezelhetőségben,hardware támogatottságban és sebességben különböznek.(meg még sok minden dologban ami lényegtelen)A Linux-ot nem tudod kipróbálni hanem csak a disztró-t ami arra épül.Ubuntu-t meg a Mint-en kívül létezik még több száz disztribúció:Debian,Arch,Slackware,OpenSUSE,CentOS,Puppy,AntiX,Red Hat stb...
Az OS X meg Macintosh-ra való.Van Hacintosh is de elég nehéz.Hozzáértés nélkül meg lehetetten.Tehát inkább keresgélj disztrókat amik megfelelnek neked mert nem éri meg OS X-et hegeszteni egy átlagos PC-re.(így sem lesz olyan stabil mint a Macintosh-on)Ha meg nem akkor inkább maradj a Windows-nál.
Ha minden kompatibilis, akkor nem az.
Itt megtalálsz mindent: [link]
#5: Asztali gépemen használtam egy darabig Mavericks-et, ugyanannyi volt telepíteni, mint egy Windows-t és semmivel sem volt rosszabb, mint a Macbookomon lévő verzió.
Ha szerencséje van és kompatibilis a hálózati kártya, valamint rendesen megy sleep módba és fel is ébred, akkor nem lesz vele gondja. Ez persze csak akkor derül ki, ha kipróbálta.
#7.Szerintem akkor sem éri meg.Mert elég alacsony az esélye hogy jó.Egy próbát megér de még mindig azt mondom hogy:a PC-re Windows/Linux
Macintosh-ra OS X.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!