Ez a gép alkalmas lenne Irodai munkára?
Amire használnám:Word,Excel,Power Point STB.
Konfig:
Processzor: [link]
Processzor Hűtőventilátor: [link]
Ram: [link]
Alaplap: [link]
Merevlemez: [link]
Optikai megjajtó: [link]
Ház:Azt nem tudom
TÁP: [link]
Videókártya:Intel HD Graphic(Integrált)
Ilyen gépeket kap a cég Olcsón!!!Nem én rakom össze csak kiváncsi vagyok a véleményre.Mert szerintem egy picit érdekes a konfig.(de mivel én nem annyira értek hozzá ezért kérem ki a ti véleményetek)
A válaszokat köszönöm!!
Én egyedül az optikai meghajtót nem értem, hogy PC esetén miért USB-s kell. Sose hallottam még ilyenről, hogy valaki USB-s optikai meghajtót vett volna PC-hez. Feleslegesen foglal 1 USB portot, lehet a kábel rövidsége miatt el se fér normálisan a gép közelében...valószínű az otthonra fog menni főnök úr és családjának utókarácsonyi ajándék gyanánt.
A gépek egyébként korrektek, simán lehet dolgozni azokkal, amiket írtál.
Ami még fontos hogy 5 db gép kerülne a céghez az árát nem tudom pontosan de kb:50000-FT körül lehet.
És a dolgozóknak kell majd szavazni hogy elfogadjuk-e az ajánlatot mert akkor mindenkinek kell füzetnie 25000 FT-ot a másik részét meg a cég állja.Valahogy így van mert szabin voltam amikor ez az esemény volt és a munkatársamtól hallotam a dolgot.
Ja mondjuk ez igaz. Az optikai meghajtó elvonta a figyelmemet :D
Felesleges a proci hűtő, mert gyári intel hűtő jár a processzorhoz..nem éri meg még ezért plusz 12 ezret kiadni. Egy fokkal halkabb lesz, tény, de pénzkidobás. Ha mindenképp szükséges, hogy halkabb legyen (de amúgy se hangos!!), akkor vannak ennél olcsóbb hűtők is.
Amit az utolsó írt, RAM bővítése 8GB-ra is teljesen felesleges, és nagyjából olyan pénzkidobás, mint a proci hűtő. Nem kezdő gamer gép kell, hanem irodai gép. Abba bőven elég az 1600-as 2x2GB.
De nem érted? Se a procihűtő nem kell, se a +4GB RAM. Minek feleslegesen költeni, ha nincs rá szükség?
Ennyi erővel mondhatnám azt is, hogy ne BOX procit vegyenek, és a 4GB helyett elég a 2, mert így a maradék pénzből csinálják meg az egészet vízhűtésesre...
Ez is ugyanúgy felesleges, mint a 8GB RAM és a 12 ezer Ft-os hűtő.
Ha jól értelmezem nincs rá megszabott keret, vagyis az a cél, hogy minél olcsóbb legyen, és megfelelően lehessen rajta irodai munkákat végezni.
Erre teljesen hülyeség 8GB-ot betenni, főleg, mivel a 4GB-os is 1600Mhz-es...az én gépembe 8GB RAM van, és elég sűrűn használok nagy memóriát igénylő programokat, de még így se szokott telítve lenni a 8GB.
Akkor egy sima, hagyományos, irodai munkára alkalmas gépbe minek annyi? Butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!