Windows 10 és Outlook 2013 Guruk! Az a helyzet, hogy kaptam egy levelet, ami tartalmaz egy nagyon fontos mellékletet de nem tudom megnyitni, miért?
Nos egy kis kiegészítés: ez egy lementett névjegyköteg,.pst kiterjesztésű.Levélmellékletként nem tudtam megnyitni, letiltotta a drága. Átnéztem semmilyen más beállítást nem találtam, aminek a ki/vagy bekapcsolásával meg tudnám nézni.
Ezt hagyván, pendrive-on megkaptam az anyagot, de így sem tudom megnyitni, annyit ír ki, hogy csak az Outlook programmal lehet megnyitni, és ennyi. Semmit nem csinál.
Igen, ezek a .pst fájlok nem olyanok, mint mondjuk egy .doc fájl, amit simán megnyit a Word.
Csak az Outlookon belül lehet megnyitni, de ahhoz megfelelő helyen kell, hogy legyen a fájl.
Ha ezt elolvasod FIGYELMESEN, egy kicsit közelebb jutsz a megoldáshoz:
Hmm. Megvolt, jelszóval védettként kaptam meg.NA most beírtam, így azt írta hogy üres fájl,nincs itt semmi.
Gondolom akkor ennek így annyi.
(A segítségedet köszönöm, hasznos volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!