ÚJRATELEPÍTÉSI PROBLÉMA FONTOS!?
Figyelt kérdés
KÉRLEK SEGÍTSETEK ! újraraktam ma ezt a glépet amiről írok minden rendben volt.. ujraraktam még egyet ott több hiba is van..
1.nem ismeri fel a videókártyát :"(
2.nem tudom berakni a képernyőt 1440x900 ba csak 1280szor valamennyibe
3.nem ismeri fel a netet sem :"(
Mit csináljaak kérlek segítsetek fontos!! :"(
2015. aug. 28. 19:25
11/29 Gábor_79 válasza:
A hálózati kártya drivere, ami a lapba van integrálva. Ha beírnád ide a típust (alaplap), akkor meg is tudnánk mutatni a linket.
12/29 A kérdező kommentje:
asrock h87 pro4
2015. aug. 28. 20:06
13/29 Gábor_79 válasza:
ftp://europe.asrock.com/Drivers/Intel/LAN/Lan(v18.5_PV).zip
innen a LAN [link]
14/29 A kérdező kommentje:
és a képernyő?
2015. aug. 28. 20:15
15/29 Gábor_79 válasza:
Az más kérdés, de így már tudsz letölteni. Semmit nem tudok a videómegjelenítődről. Integrált vagy külső? Amint meglesz az illesztőprogramja, akkor tudsz felbontást is állítani. Egyébként, ha integráltat használsz, annak is ott van a letöltési linkje az oldalon csak legalul: "VGA illesztőprogram".
16/29 A kérdező kommentje:
nem telepíteni fel amit küldtél mert hiányzik valami adapter.. meg vmi microsoft snmp
2015. aug. 28. 20:24
17/29 A kérdező kommentje:
akkor most mi legyen? nem értek én ehhez annyira :D mi az a microsoft snmp.. azzal van csak baj
2015. aug. 28. 20:35
18/29 Gábor_79 válasza:
Épp azt nézem. Lehet, hogy kellene telepíteni az "Intel Management Engine" illesztőprogramot. Ott van az is a listában a harmadik.
19/29 Gábor_79 válasza:
És az INF -et sem ártana. Nem nagy méretű ez utóbbi, de kell.
20/29 A kérdező kommentje:
ezt írja ki pontosan..
Cannot install drivers. No Intel(R) Adapters are present in this computer.
2015. aug. 28. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!