Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Windows XP újratelepítési?...

Windows XP újratelepítési? Probléma?

Figyelt kérdés
Belelépek a biosba,ott kiválasztom hogy advanced,de nincs advanced bios features. Akkor hogyan tovább?
2010. aug. 5. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minek volna az neked?
2010. aug. 5. 21:07
 2/17 A kérdező kommentje:

Mi az hogy minek volna nekem?:/

Szerinted?

2010. aug. 5. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az előttem szóló azt szeretné tudni, h mit keresel a biosban, stb. Mire lenne szükséged...ennyiből nehéz értelmes választ adni...
2010. aug. 5. 21:35
 4/17 A kérdező kommentje:

A kérdésnél írtam hogy újratelepítéshez kell.

Ott ugye be kell lépni a biosba,és ezt a menüpontot kellene kiválasztani. De nekem nincs ott.

2010. aug. 5. 21:44
 5/17 Vérgibbon ***** válasza:
XP telepítéshez nem kell a BIOS-ba kotorásznod. Elég betenned az XP lemezt majd nyomj egy restartot.
2010. aug. 5. 22:52
 6/17 A kérdező kommentje:

Ha ezt csinálom,akkor nem jön be semmi.

Nekem eddig mindig biosból volt újratelepítve a gép, de nem én csináltam..

És Biosbe kell beállítani hogy cd-ről induljon.. szwal:S

2010. aug. 5. 22:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Dehogy ott kell! Vagyis nem csak ott lehet. Mikor benyomod a gépet, a monitor alján elvileg kiírja, hogy press F(X) to boot from CD. Általában F8, de hallottam már F12-t is. Na, azt megnyomod és indul a telepítő. Onnét nem árt némi angoltudás az első pár lépéshez, de aztán már gondolom, menni fog a dolog.
2010. aug. 6. 02:04
 8/17 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy jobb lenne hozzéártőre bíznod :S Vagy lealább legyen vki a gép mellett, aki nagyon vágja, legalább az első alkalommal, aztán meg már tudni fogod, mit hogyan kell.
2010. aug. 6. 02:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Itt van néhány beállítás [link]
2010. aug. 6. 09:57
 10/17 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hogy kell,csak mégse...

Nekem a DEL billt. kell megnyomni. Ott rá kell menni az Advance menüpontra. Itt ki kellene választani h Advance Boot Device, és itt a CD-romot, hogy onnan fog indulni. F10, enter, és elvileg menne a telepítés.

2010. aug. 6. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!