Milyen videószerkesztő vagy animációs programmal tudom ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Csinálok egy videót, amiben élő és animált szereplők egyaránt lesznek. Az élőket levideózom zöld háttér előtt, majd eltüntetem a hátteret (ehhez is jól jönne egy program, ha valaki tud esetleg) és őket beraknám az animált világba, az animált figurák közé, amiket úgy gondoltam, toon boom studioval csinálok meg. De milyen programmal tudnám az élő szereplőt belevinni a már kész animált videóba? Vagy ezt az egészet esetleg toon boommal is meg lehet csinálni? ha igen, hogyan?2015. aug. 28. 16:38
31/31 anonim válasza:
Kicsit pontosítanék:
"Biztos lehet a 3D-s animációkészítőkkel (Blender, CrazyTalk) is csinálni 2 D-set, de nekem túl bonyolultnak tűnnek ahhoz, hogy gyorsan megtanuljam."
A Blendert videovágásra ajánlottuk nem modellezésre. (Ez is egy funkciója! :))
Az akadozásra visszatérve:
Oké, hogy változtatod a paramétereket, de minden esetben egy tömörítetlen videót készítettél, igaz?
Állítsd be itt: [link]
Compression type-nál az x264 vagy h264 kodeket. (Lehet máshol van a hiba, de egy próbát megér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!