Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen videószerkesztő vagy...

Milyen videószerkesztő vagy animációs programmal tudom ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés
Csinálok egy videót, amiben élő és animált szereplők egyaránt lesznek. Az élőket levideózom zöld háttér előtt, majd eltüntetem a hátteret (ehhez is jól jönne egy program, ha valaki tud esetleg) és őket beraknám az animált világba, az animált figurák közé, amiket úgy gondoltam, toon boom studioval csinálok meg. De milyen programmal tudnám az élő szereplőt belevinni a már kész animált videóba? Vagy ezt az egészet esetleg toon boommal is meg lehet csinálni? ha igen, hogyan?
2015. aug. 28. 16:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

De a green screen-es videó neki is megvan, alapból ő küldte nekem. A zene detto. Ezeken kívül minden más rajzolva van, az pedig mind benne lenne a mentett akadozós videóm fáljjában. Nem? Vagy sehogy nem lehetne ezt az átküldős módszert megoldani?

Már a létező összes formátumot kipróbáltam. Mindegyikkel megpróbáltam azt is, hogy a színt millióról 265-re veszem le, a méretet full HD-ből 160x120-ra állítom, a minőség a legrosszabb és a frame 10, 25 helyett. Ugyanúgy akadozott.

2015. aug. 30. 14:53
 22/31 A kérdező kommentje:
És azzal mit tudnék kezdeni, hogy ne legyen ilyen baromi nagy? Ha 17 másodperc 2,5 GB, akkor mekkora lesz a 3,5 perc?!
2015. aug. 30. 16:17
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy nincs valami tömörítési lehetőség.
2015. aug. 30. 17:03
 24/31 tabaki ***** válasza:

A nagyságán nincs mit csodálkoznod. A bemutatott beállítások szerint kínosan ügyelsz rá, hogy a legnagyobb helyet foglalja el a videód. Hatalmas képet használsz, könyörtelen pontossággal, a legnagyobb színfelbontásban, tömörítés nélkül, esélyt sem adsz a programnak, hogy valami kibúvót találva csökkenthessen a méreten.

Gondolj bele: Egy képernyőd 2073600 pixel, ez három bájtos színekkel 6 megabájt. Ekkora képekből játszol le másodpercenként huszonötöt (148 MB), ez 17 mp alatt valóban több, mint két és fél gigabájt, tehát 3,5 perc esetén kábé 31 gigás videóra számíthatsz.

A megoldás: Némelyik paraméternél vegyél vissza az igényeidből. A végleges „gyári” videód maradjon csak meg ilyen embertelenül nagy mesterpéldánynak (és vele tökéletes minőségűnek), de a publikálásra szánt változatnak állíts be tömörítőkodeket, használj kisebb képméretet, kissé lejjebb veheted a minőséget, és esetleg a színmélységen is ronthatsz, ha a téma elbírja. Már egy kis lazítás is töredékére tudja csökkenteni a videód méretét, és sokkal gyorsabban lejátszhatóvá is teszi.

2015. aug. 30. 17:09
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem csupán az a baj, hogy nagy a méret (az sosem baj)

hanem az hogy akad. Még a legrosszabb képminőség beállítás mellett is.

2015. aug. 30. 17:16
 26/31 A kérdező kommentje:

A nagyságával leginkább az a bajom, hogy iszonyú hosszú ideig menti, sok órán át. Egyébként a mérete nem olyan lényeges.

Ahogy Kispofa is mondta, a probléma az, hogy akad. Teljesen mindegy, milyen minőségre állítom. Ha mindenből a legrosszabbat veszem, akkor is akadozik a kameramozgatás.

Amit mondtam, hogy átküldöm valakinek, aki lementi, sehogysem működhet?

2015. aug. 30. 18:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de próba szerencse !
2015. aug. 30. 19:08
 28/31 tabaki ***** válasza:

„akkor is akadozik a kameramozgatás”

Hát, én eddig meg voltam győződve arról, hogy a videó vetítése akadozik. A kameramozgatás egészen más tészta, arra már nyilván nem elegendők a mindenhol érvényes igazságok, hanem a programon belül kéne szabályozni. Hogy hogyan, arról sejtelmem sincs.

2015. aug. 30. 23:31
 29/31 A kérdező kommentje:

Pedig írtam, tabaki, hogy csak a kameramozgatás akadozik:

"Egyébként csak a kameramozgatásnál akadozik, ha a szereplőket mozgatom, akkor egyáltalán nem. Plusz a videó lassabban megy, mint a zene. Alapból az egész klipet egy zenére kell csinálnom, a zene szövegére történik a cselekvés. Ha viszont nem tudom, hol tart a zene, akkor nem tudom, a szereplők éppen mikor és mit csináljanak. Így elég nehéz."

Köszönöm mindkettőtöknek, hogy ennyit foglalkoztatok velem!

Ha valakinek még van valami ötlete, amit kipróbálhatnék, szívesen hallgatom.

2015. aug. 31. 00:34
 30/31 tabaki ***** válasza:
Igazad van, én voltam figyelmetlen, bocsesz.
2015. aug. 31. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!