Miért nem engedi feltelepíteni a laptop az operációs rendszert?
Unokatesóm megkért hogy rakjam fel a laptopjára a Windows 7 Ultimate-et (32 bites). A laptop egy Acer Aspire 3692WLMi. Azt mondta volt már rajta operációs rendszer, de mikor bekapcsoltam a Phoenix Biost hozta be. Mivel nem működött a CD/DVD olvasó egy külső usb-s DVD olvasót dugtam be és arról bootoltam be az op.rendszer. Be is töltötte, kiválasztottam a nyelvet, aztán rámentem az Egyéni (haladó) telepítésre. Jött volna a partícionálás, de semmilyen meghajtót nem hozott ki, hogy hová akarom telepíteni a rendszert... Üres ablakot hozott ki. Azt írta ki:"Nem található eszközillesztő. Győződjön meg arról, hogy a telepítési adathordozó tartalmazza a megfelelő illesztőprogramokat, majd kattintson az OK gombra."
Próbáltam már mindent, olvasgattam itt régebbi hasonló kérdéseket, áttöröltem a lemezt, úgy se volt jó, bedugtam az írót egy másik usb portra, úgy se volt jó. Próbáltam drivert keresni hozzá a neten de azt se találtam.
Laptopról: Acer Aspire 3692WLMi
Celeron M420 1.6GHz 512MB RAM
60GB HDD
Valakinek valami ötlet? Én bénáztam vagy mi lehet a gond? Minden segítséget elfogadok.
Köszönöm a választ kipróbálom ma úgy is megyek megint :)
De most nézem hogy 512 MB Ram van benne, és a Windows 7 Ultimate-nek (32 bites) minimum 1 GB Ram kellene :(
Szerinted inkább rakjam fel az Xp-t neki?
Igen, köszönöm a választ! :)
Keresek neten XP torrentet, remélem lesz még fent.
Linux? :D [link]
Ha jól tudom win-t innen is lehet szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!