Dell Latitude D610 laptopomra Mac Os X-et szeretnék feltelepíteni. Próbáltam Sokat, de nem ment nem akarta betölteni. Elindítja, betölti a Darwin/kameleon-t, beadja hogy tölt de semmi utánna kikapcsol. Miért van?
Próbáltam ilyen -f -v, -v... de semmi.
Amiket Próbáltam feltenni: iPC OSx86 10.5.6 Universal PPF5
------------||------------ PPF4
és sok sok más.
Eredeti Macbook-ra meg Apple termékekre nincs pénzem 12 éves vagyok.Rengeteg Transformaion packokat meg skin packokat próbáltam (Mac-eseket) és megtetszett.láttam sok videóba, hogy még rosszabb processzorral is ment nekik, nálam nem tudom mi a hiba.
PC -re nem rakhatsz Macintosht. Nem a semmiért vannak azok a méregdrága Apple gépek. A Macintosh -nak is van PC -re hackelt változata, de azzal csak szopni fogsz garantálom.
Ne tévesszen meg, amit a filmekben látsz, a MAC tehetős sznoboknak való, akik el is vannak szállva tőle rendesen. Semmi olyan nincs, amit nem tudsz egy PC -n Windows vagy Linux alatt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!