Win 8.1-ről 10-re megéri áltani?
Megfelel a mostani rendszer a céljaidnak? Van olyan funkció a Windows 10-ben, ami a 8.1-ben nincs?
Ezeket mérlegelve dönts.
Én váltottam, nekem tökéletesen működik eddig, szemmel látható változás csak az ikonoknál és a csempéknél van, tehát nekem a gyorsaság, gördülékenység stb teljesen oké.
De ha esetleg aggódsz, hogy rosszabb lesz mint a Win8.1, akkor várj addig, amíg a Win10-et teljesen stabilra fejlesztik.
A kérdés lényegére reagálva - az eltelt idő óta -, mostanában egyre erőszakosabban ösztönzik a váltást! Kiemelve azt, hogy jelenleg ingyenes a teljes verzió!
A hónap elején vásároltam egy Acer E5-551G-84H0-ás laptopot, win 8.1 OS-mel. A forgalmazó shop oldalán azt olvastam a vélemények közt, hogy az én típusom kizárólag a win 8.1-el működik 100 %-os biztonságban.
Olyan híreket is olvastam, mely szerint csak a win 10 lesz csak!? Pl. az XP-hez már nincs frissítés, így a legális liszenccel rendelkező vírusírtóm miatt kellett lecserélnem a P4-es gépemet, mert a kicsi paraméterei.
KÉREM SZÍVES VÁLASZOTOKAT, HOGY KELL-E FÉLNEM A CSERE MELLŐZÉSÉTŐL A FENT LEÍRTAK ALAPJÁN, MIVEL AZ EREDETI WIN 8.1-ET HASZNÁLNÁM A TOVÁBBIAKBAN IS?
KELLEMES, MEGHITT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
Kérdező,ha megfelelő a géped,nyugodtan álj át.
ha frissítés után hibákat tapasztalsz,a gépház frissítések résznél egy kattintással vissza tudsz állni 8.1-re.
Az előttem írónak : Te is nyugodtan frissíts át,próbáld ki,ha nem úgy működne,ahogy azt elvárod,1 hónapon belül visszaálhatsz 8.1-re. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!